Bike Passion är ett litet företag som älskar cyklar.

Vi vill komma nära kunden, att få bolla med idéer och att kunden ska känna sig trygg med att lämna sin cykel hos oss. Vi lägger det där lilla extra för att kunden ska bli nöjd.
År 2019 startade vi upp med inriktning på service och reparationer för mc och moped och har under 2020 lagt till med cykelservice samt reparationer, även försäljning utav nya cyklar, tillbehör mm. Vi kommer koncentrera oss mer på cykelfronten men kommer ha kvar mc och tar emot servicejobb när vi har möjlighet.

Vi gillar den där sköna kontakten med kunden och hos oss är ni välkomna att stanna till på er cykeltur för ett gott snack (om vi är på plats dvs).


Vi är Bike Passion. För att vi älskar cyklar!

Våra leverantörer

MTB -- GRAVEL -- RACER -- HYBRID -- JUNIOR -- CARGO -- E-BIKES -- SUP

VISION

Vår vision är att vara bäst på det vi älskar, alltså cykel.

Vi välkomna alla hojar in till oss, oavsett om du är en enkel pendlare eller tävlar. Vi vet vad er hoj behöver och vi lägger de där lilla extra så att just ni ska bli nöjda.

Kortbetalning
Betala med Klarna

PANOS

BIKE MECHANIC

Född och uppvuxen här i vackra Karlskrona. 

Älskar allt med cykling och har skruvat en del på egna samt som anställd hos Sportson när det fanns här. Gift med en underbar kvinna som heter Marie och tillsammans så har vi två sköna grabbar som älskar livet. Bor strax utanför Karlskrona intill Rosenholm där vi cyklar en hel del också. 


Cykelnörd och mc-tokig.

Älskar familjen och livet samt har en förkärlek till äldre mtb samt downhillcyklar från Kona. Cyklar mtb, fixedgear och ibland lite racer. Och mig kommer ni få se ute på en Omnium Cargo Wifi (en skön lastcykel). Det är oftast mig ni ser i lilla butiken/verkstad men ibland kan det hända att frun tar emot er. 


''This is the way - Mandalorian''