BLOGG

2022.08.26


Verkstadsbutiken är öppen igen

Då är vi igång igen i vår verkstad. Har varit skönt med semester och hoppas att även ni har haft en skön semester. Ledsen att jag behövde stänga så länge men behövde verkligen detta för att ladda upp batterierna för kommande vintersäsong.


Det har hänt en del och det har även tillkommit ny cykel till vår lilla butik, en Rondo Ruut AL1 2x som finns inne att beskåda hos oss. En otroligt skön och välbyggd gravelbike som verkligen vill ut på grusvägar. Denna cykel är i min mening en riktigt skön allroundcykel som klarar det mesta. Har du funderat på gravel? Hör av dig så snackar vi mer. För tillfället så finns denna Rondo i enbart storlek Large här hemma.


Denna vintersäsong ska vi försöka ta itu med vårt garage för att få lite mer plats samt en uppfräsch av butik/verkstad. Så beroende på hur mycket vi kommer ha att göra så kommer vi försöka lägga lite tid på just detta. Lite för att vi ska kunna ta in 3-hjuliga lådcyklar som också behöver service. Mer om detta kommer att komma upp på våra  sociala medier.


Allt för oss.

Ha det bäst och cykla försiktigt


Välkommen!

///Bike Passion


______________________________________________________________________________________

2022.07.11


Semestertider

Då går vi in på semesterperioden och vi måste tyvärr hålla stängt för att ladda upp våra batterier. Det har varit en lång höst, vinter samt vår för oss med mycket jobb och behöver lite vila då vi jobbar på andra jobb också.

Vi ser ändå fram emot mer jobb efter semester och hoppas på att vi kan få in ett par cyklar för att kunna visa upp er om vad för cyklar vi kan erbjuda er. Vi ska försöka cykla lite mer också, både privat samt med butiken och då kanske det kan dyka upp lite gruppcykling med oss på Bike Passion, främst för nybörjare som vill testa på mtb. Mer info om detta kommer att dyka upp på våra sociala medier så håll koll på Facebook respektive Instagram.


Som vi nämnt så kommer vi hålla stängt under semestern. Det går ändå bra att mejla in om det är något ni undrar över eller boka in service längre fram.


Välkommen!
///Bike Passion


______________________________________________________________________________________

2022.06.16


Högt tryck i verkstad mm

För tillfället så är det högt tryck i verkstaden med cykelservice, så det kan dröja lite innan ni kan få tillbaka era cyklar. Men det jobbas för fullt så att ni ska kunna få cykla i sommar.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot mc/mopeder för tillfället då vi vill koncentrera oss mer på cykelfronten, det vi brinner mest för. Vi har lite planer på att bygga ut servicedelen så då kommer mc/moped i kläm och vi bestämde oss för att låta den delen vara så vi kan fixa nya verkstaden för cykel.

Nytt märke in från Commencal och vi ska försöka få hem lite prylar från dessa så vi kan visa upp vad vi kan erbjuda. Cyklar från barnstorlek upp till vuxen downhill, enduro och hardtail.


Allt för denna gången.

Hör av er om det är något ni undrar över.


///Bike Passion


______________________________________________________________________________________


2022.02.14


Cykel och lite annat 2022

Full fart så är vi igång med 2022.
Restriktionerna har lättat men vi fortsätter som vanligt med det vi gör och fortsätter vara försiktiga. Verkstan är full igång och service på cyklar går framåt. Vi har även börjat med att fixa till våra äldre cyklar som ska ut på försäljning för er alla som söker billiga servade cyklar.


I år så har vi lite nytt på ingång, nämligen SUP-brädror från grymma Kona Sports. Välbyggda brädor med hög kvalité för både nybörjare och elit. Finns både uppblåsbara samt hårda brädor. 


Vi ska även försöka köra lite service ute på fält för er alla sköna Karlskroniter. Har ni några önskemål om vart vi kan stå, så får ni gärna höra av er.


Hör av er gärna för önskemål

info@bikepassion.se

073-4029614


///Bike Passion


______________________________________________________________________________________
2021.11.30

-Motorcykel och tillbehör!

Som ni kanske vet så tar vi även in mc för service och reparationer. Allt från enkel service till gaffelservice, byte av hjullager, drivpaket mm. Vi har mängder av varumärken som vi kan erbjuda er som vi kan ta hem från våra grossister plus däck till sporthoj, touring, offroad, scooter, custom mm. Även en del verktyg, miljömattor annat smått och gott. 


Service?
Vi tar emot bokningar på motorcyklar redan nu inför våren, så tveka inte att höra av er om en tid.


///Bike Passion


______________________________________________________________________________________2021.11.04

BRF, föreningar och bostadshus?

I Karlskrona.

Vi driver ju en verksamhet som består utav cyklar. Vi älskar cyklar av alla dess former och vi vill gynna just cykeln. För många så är cykeln ingenting men för andra kan det vara allt. Med cykel tar du dig ganska långt, både miljövänligt och ekonomiskt. Med andra ord så hjälper vi gärna till med er fastighetsägare/bostadsrättsföreningar med att tömma era cykelförråd, alltså cyklar som har blivit övergivna och som tar plats. Hör gärna med oss så kan vi säkert komma fram till en grym lösning. 


En cykel kan man fixa ordning med lite nya delar och service och på så sätt kan vi återbruka cyklarna samt så kan många som inte har möjlighet att köpa en ny cykel, köpa en bättre begagnad till ett billigare pris.


Hör av er gärna så hjälper vi er.


///Bike Passion


______________________________________________________________________________________


2021.11.01

Cyklar

Vi har fått in en dela begagnade cyklar från en bostadsrättsförening. Japp, vi tömmer föreningars cykelförråd om så behövs.


I alla fall så finns dessa cyklar hos oss idag och vi kommer utföra en lättare service på dessa och så hoppas vi att de får nya ägare snart. Lite blandade cyklar, allt från utan växlar till 24vxl mtb. Äldre Crescent, Puch och Stålhästen mm.


Välkomna att höra av er om det är något speciellt ni söker efter. Vi kanske har det ni söker. Angående nya cyklar så vill jag bara påminna er om att det är nu man får

lägga beställning på ny cykel då pga Covid så ser det dessvärre inte så ljust ut får 2022 heller. Vi alla kämpar för er cyklister och grossister och tillverkare jobbar hårt för att uppfylla kundernas önskemål. 


Ha en nice vecka och ut och cyklar med

era barn (ni som har barn).

///Bike Passion


______________________________________________________________________________________2021.10.20

MC/Moped och Cykel

Fr.o.m 20/10 så kan vi inte ta emot några motordrivna fordon då vi kommer snart att påbörja vårt vinterprojekt som kund lämnat in. Kommer dessvärre ta upp sin plats i lilla verkstaden. Hur lång tid som projektet kommer att ta, det vet vi inte ännu men skulle säga fram till våren 2022. 


Vi fortsätter med cyklar som vanligt och tar emot när som vid bokning. Ni som behöver vinterdäck till era cyklar får jätte gärna höra av sig så kan vi beställa rätt mängd samt storlek.


///Bike Passion


______________________________________________________________________________________


2021.10.18

Belysning

Vi går mot mörkare tider och det är dags att utrusta cykeln med lite ljus.

Att synas i mörkret är otroligt viktigt, både för dig och för andra trafikanter. Därför har vi plockat fram ett litet prisvärt lampset för dig som är cyklist, Spanninga Lanza Light set för 259kr. Montering ingår vid köp av lampset. Finns mängder av olika modeller på belysning så önskar ni något utöver det vanliga så är ni hjärtligt välkomna att höra av er för mer info. Vi har bla Gemini Lights som vi kan ta hem och som lyser på en helt annan nivå. Cyklar du mycket i mörker och tränar mycket i skogen på kvällarna så är det Gemini Lights vi rekommendera, grym belysning.


Trevlig vecka på er alla och cykla försiktigt.


///Bike Passion


______________________________________________________________________________________


2021.10.07

Lite nytt!

Vad händer på Bike Passion?
Vi planerar att skaffa lokal, alltså flytta vår verksamhet från hemmet till en egen del, för att expandera lite. Så känner du till en liten skön lokal som man kan hyra, hör gärna av er (50-100kvm).

Annat som är nytt är att vi tar enbart emot betalningar med kort och det är bara för att vi lättare ska kunna ha koll på vårt lager. Vi har även lagt till med tjänsten ''Tvätt av cykel'' (150kr) och då blir den tvättad samt så läggs det på ett litet skönt skydd.

Som många vet så bedriver vi vår verksamhet hemma och ibland kan det ske att folk kommer oväntat. Vi tar gärna emot er men respektera gärna öppettiderna så är ni snälla. Är det akut, så ring innan, vi är inte omöjliga med att öppna upp ifall ni behöver något lite snabbt. 


Ha en skön dag. Cykla försiktigt och trevlig helg på er.


///Bike Passion


______________________________________________________________________________________

2021.09.27

LIDA 24h MTB

Sugen på att köra ett 24h-lopp?

Tänkte kolla intresset om att slå ihop ett team inför Lida24h som körs 20-21 aug 2022. Ni cyklar och jag servar era cyklar. Mejla gärna om intresse finns för Team Bike Passion. Man behöver inte cykla hela tiden.


Mer info om loppet finns här ---> lida24h.se

Bilder från Lida 24h ---> Lida 24h MTB 2021 | Flickr

Hade varit riktigt kul


///Bike Passion


______________________________________________________________________________________2021.09.20

Cyklar

Då hösten är här och det är dags att planera för nästa cykelsäsong 2022 så vill vi passa på att gå ut i tid om att det är dags att beställa sin nya Merida, NS Bikes eller Rondo innan de tar slut. Denna pandemi har gjort det svårt för många och det kommer vara ett fortsatt hårt tryck på cyklar även 2022, så vill man vara säker på att få en cykel till nästa år så är det nu det gäller. 


För att spana in nya cykar från våra leverantörer så kan ni göra det här nedan.

www.merida.se

www.nsbikes.com

www.rondo.cc


///Bike Passion