BLOGG

2021.10.20

MC/Moped och Cykel

Fr.o.m 20/10 så kan vi inte ta emot några motordrivna fordon då vi kommer snart att påbörja vårt vinterprojekt som kund lämnat in. Kommer dessvärre ta upp sin plats i lilla verkstaden. Hur lång tid som projektet kommer att ta, det vet vi inte ännu men skulle säga fram till våren 2022. 


Vi fortsätter med cyklar som vanligt och tar emot när som vid bokning. Ni som behöver vinterdäck till era cyklar får jätte gärna höra av sig så kan vi beställa rätt mängd samt storlek.


///Bike Passion


______________________________________________________________________________________

2021.10.18

Belysning

Vi går mot mörkare tider och det är dags att utrusta cykeln med lite ljus.

Att synas i mörkret är otroligt viktigt, både för dig och för andra trafikanter. Därför har vi plockat fram ett litet prisvärt lampset för dig som är cyklist, Spanninga Lanza Light set för 259kr. Montering ingår vid köp av lampset. Finns mängder av olika modeller på belysning så önskar ni något utöver det vanliga så är ni hjärtligt välkomna att höra av er för mer info. Vi har bla Gemini Lights som vi kan ta hem och som lyser på en helt annan nivå. Cyklar du mycket i mörker och tränar mycket i skogen på kvällarna så är det Gemini Lights vi rekommendera, grym belysning.
Trevlig vecka på er alla och cykla försiktigt.


///Bike Passion


______________________________________________________________________________________


2021.10.07

Lite nytt!

Vad händer på Bike Passion?
Vi planerar att skaffa lokal, alltså flytta vår verksamhet från hemmet till en egen del, för att expandera lite. Så känner du till en liten skön lokal som man kan hyra, hör gärna av er (50-100kvm).

Annat som är nytt är att vi tar enbart emot betalningar med kort och det är bara för att vi lättare ska kunna ha koll på vårt lager. Vi har även lagt till med tjänsten ''Tvätt av cykel'' (150kr) och då blir den tvättad samt så läggs det på ett litet skönt skydd.

Som många vet så bedriver vi vår verksamhet hemma och ibland kan det ske att folk kommer oväntat. Vi tar gärna emot er men respektera gärna öppettiderna så är ni snälla. Är det akut, så ring innan, vi är inte omöjliga med att öppna upp ifall ni behöver något lite snabbt. 


Ha en skön dag. Cykla försiktigt och trevlig helg på er.


///Bike Passion


______________________________________________________________________________________

2021.09.27

LIDA 24h MTB

Sugen på att köra ett 24h-lopp?

Tänkte kolla intresset om att slå ihop ett team inför Lida24h som körs 20-21 aug 2022. Ni cyklar och jag servar era cyklar. Mejla gärna om intresse finns för Team Bike Passion. Man behöver inte cykla hela tiden.


Mer info om loppet finns här ---> lida24h.se

Bilder från Lida 24h ---> Lida 24h MTB 2021 | Flickr

Hade varit riktigt kul


///Bike Passion


______________________________________________________________________________________2021.09.20

Cyklar

Då hösten är här och det är dags att planera för nästa cykelsäsong 2022 så vill vi passa på att gå ut i tid om att det är dags att beställa sin nya Merida, NS Bikes eller Rondo innan de tar slut. Denna pandemi har gjort det svårt för många och det kommer vara ett fortsatt hårt tryck på cyklar även 2022, så vill man vara säker på att få en cykel till nästa år så är det nu det gäller. 


För att spana in nya cykar från våra leverantörer så kan ni göra det här nedan.

www.merida.se

www.nsbikes.com

www.rondo.cc


///Bike Passion

Spanninga Lanza Light set 259kr

Gemini Lights XERA FLASHLIGHT 950L. 985kr